26/6 1999

Jeg har desværre været lidt for hængt op arbejdsmæssigt og privat til, at have lavet de store udvidelser på disse sider i de sidste par måneder. Det bliver der snart rettet op på, da der er et par rimelig omfattende projekter i støbeskeen.
Men lidt nyt er der da at byde på for øjeblikket. Jeg har lagt dommene fra den første og anden Treblinka-retssag online. De kan findes under  den engelske sektion:
The Extermination Camps / Aktion Reinhard / Treblinka / The Treblinka Trials.
Eller man kan klikke sig direkte frem til sektionen her.

18/3 1999

Artikel om den israelske professor David Bankiers besøg i Danmark, hvortil administratoren af dette site, Mikkel Andersson, blev interviewet. Fra Kristligt Dablad, 24/2 1999.
Klik her.

2/3 1999

Mindeord om den danske historiker og Holocaust forsker Stig Hornshøj-Møller, der afgik ved døden den 18. februar.
Klik her.

14/1 1999

Tilføjet en tilbagevisning af den tale som Schweiziske benægter Jürgen Graf holdt for Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning.
Læs den her.

Lavet et direkte link til Hans Hüttels glimrende Bo Warming OSS (Ofte Stillede Spørgsmål), istedet for at opbevare en kopi lokalt.

Redesignede samtlige sider ved at erstatte skrifttypen "Times" med "Arial".

11/1 1999

Fjernet død link til The Holocaust web-ring fra Links siden.

7/1 1999

Det israelske Holocaust mindesmærke og museum, Yad Vashem, har redesignet og opdateret deres hjemmeside. Se evt. Links.

1/1 1999

Opdaterede layoutet på forsiden.
Tilføjede "Den store Holo-svindel". En dansk oversættelse af Jamie McCarthy's "THE HOAX"
Tilføjede "Hvorfor "Revisionisme" ikke er det". En Dansk oversættelse af Gord McFee's "Why "revisionism" isn't" fra The Holocaust History Project

27/12 1998

En Dansk Holocaust-ressource er stolt over at kunne præsentere en større samling af den danske historiker STIG HORNSHØJ-MØLLERS materialer på dette site på underadressen: http://holocaust-info.dk/shm/

Modifikationer til Anbefalelsesværdig litteratur - online
Tilføjede en link til Jamie McCarthy's fremragende essay THE HOAX, der beskæftiger sig med hvem benægterne mon mener forfalskede al bevismaterialet, og torturerede alle tyskerne til at indrømme ting de ikke havde gjort.

Modifikationer til siden Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning
Tilføjede to taler af den Schweiziske benægter Jürgen Graf

Modifikationer til Links siden
Tilføjede link til Monitor - et glimrende norsk anti-fascistisk magasin.

6/12 1998

Dansk Center for Holocaust- og folkemorddstudier oprettes i 1999
I forbindelse med fianslovsforhandlingerne, er det blevet besluttet at oprette et Dansk Center for Holocaust- og folkemordsstudier.
Lovteksten er som følger:

10.2. Center for Holocaust- og Folkemordsstudier
på finansloven for 1999 oprettes et Dansk Center for Holocaust- og Folkemordsstudier.
Centeret skal oplyse befolkningen om Holocaust og andre folkemord og bidrage til at forstå de fællestræk, der er for folkemordene. Centret skal endvidere bidrage til udvikling af nye og bedre instrumenter til forebyggende indsatser. Centeret vil indgå som led i opprioriteringen af indsatsen til forebyggelse og bilæggelse af konflikter under Freds- og Stabilitetsrammen.

Der afsættes 3 mill.kr. til etablering og drift af centret i 1999. I de efterfølgende år afsættes 5 mill. kr. til driftstilskud til centeret, der herudover kan have supplerende indtægter fra fonde og lignende.

Hans Goldstein og Krystalnatten
I forbindelse med 50-året for Krystalnatten, har Jakob Andersen inviteret den tyskfødte Hans Goldstein, der oplevede Goebbels pogrom på sin egen krop.
Læs artiklen her.

Den polske premiernister lover at fjerne kors ved Birkenau
Polens premiernister, Jerzy Buzek, har lovet at fjerne de kors som fundamentalistiske katolske organisationer, har opstillet udenfor Auschwitz-Birkenau lejren. Ifølge en international aftale, skal Auschwitz-komplekset ikke præges af nogen religiøse symboler overhovedet, og flere jødiske organisationer ønsker derfor korsene fjernet.
De polske biskopper har tidligere lovet af få dem fjernet, men hidtil er intet sket.

Yad Vashem digitaliserer navnelister
Det israelske museum og forskningscenter for Holocaust er gået igang med et omfattende projekt om at få så mange ofre som muligt navngivet og indekseret via EDB inden år 2000.
Yad Vashem har igennem siden sin oprettelse i 1956 indsamlet navnene på ofre for Holocaust, men hidtil har de kun været opbevaret på papir eller indgraveret i Navnenes Sal ved Yad Vashem. For øjeblikket har Yad Vashem 3-4 mio. navne, men regner med at nå op på 5 mio. når projektet afsluttes.
Den digitaliserede liste, vil i første omgang blive gjort tilgængelig for jødiske samfund rundt om i verden, men vil også senere blive lagt ud på Internettet.

Sortlistet
Kaj Vilhelmsens Fælleslisten mod Indvandringen, et mislykket forsøg på at skabe det yderste højres en ækvivalent til Enhedslisten, der i realiteten ikke består af andet end Nationalpartiet Danmark (som Kaj Vilhelmsen også er formand for), har igennem længere tid med navn, adresse og billede registreret folk de anser for "upatriotiske og landsforrædere".
At denne sides forfatter er deriblandt, kan næppe undre nogen, der kender lidt til Kaj og de mennesker, der færdes på den fløj (bl.a. Ole Kreiberg, der også har været opstiller for FMI), eftersom Kaj tit og ofte giver luft for sit "kritiske" syn på jøder, og sin pseudo-benægtende holdning til Holocaust, som han ikke mener sig istand til at tage stilling til, men som han dog mener sig istand til at hævde, der eksisterer en videnskablig uenighed omkring eksistensen af.
Kaj har også erklæreret af Anne Franks dagbog er et falsum, ligesom han i et læserbrev i Politiken d. 9/2 1996 berettede hvordan antisemitisme efter hans mening burde være en integreret del af lutheranismen:

Efter min mening kan man ikke referere til Martin Luther og samtidigt
fratænke væsentlige sider af hans tænkning, enten bygger den danske kirke
på Martin Luther, og så må den kritiske tradition over for jøderne
videreføres, eller også må den danske kirke vælge sig en anden kirkefader.
Alt andet er intellektuelt uhæderligt.

Kaj er tidligere dømt for trusler om vold, ligesom han har glimrende forbindelser til nazisterne i Greve, der ligefrem praler af at: "Kajs bedste aktivister er vores nazister".
For øjeblikket er FMI anmeldt for overtrædelse af racismeparagraffen, og politiet undersøger samtidig på foranledning af registertilsynet, hvorvidt "Den Sorte Liste" er ulovlig.

Ford brugte slavearbejdere
Det er nu kommet frem at Ford igennem hele 2. Verdenskrig tjente gode penge på sine tyske fabrikkers aktiviteter, der primært bestod i at levere køretøjer til den tyske Wehrmacht. Hidtil har Ford hævdet, at de ikke havde nogen forbindelse med eller kontrol over, de tyske fabrikkers aktiviteter efter september 1939.
En af hjørnestene i fabrikkernes produktion af militærudstyr var slavearbejdere fra Himmlers KZ-lejre.
Albert Speer udtalte i 1977 til journalisten Bradford Snell, at Hitler aldrig ville have overvejet at invadere Polen, havde det ikke været for General Motors' syntetiske-brændstof teknologi.

Modifikationer til Listen over Danske Benægtere
Tilføjede Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning
Tilføjede Knud Eriksen / Dronten

Opdaterede Litterturlisten.
Indførte et lidt mere overskueligt kategori-system, en henvisning til Amazon.co.uk, og tilføjede et par værker.

18/10 1998

Mikkel og løgnerne
Artikel om Mikkel Andersson (mig) og det arbejde jeg udfører for at tilbagevise Holocaust-benægtere fra Ekstra Bladet 17/10 1998.
Læs artiklen her.

Stop morderne
Artikel om Peter Duetoft og hans arbejde for oprettelsen af et center for Holocaust og folkemordsstudier fra Ekstra Bladet 12/10 1998.
Læs artiklen her.

17/10 1998

SS-læge fra Auschwitz indrømmer forsøg på fanger
Den eneste frikendte fra den første Auschwitz-process i Krakow, 1946, lægen Hans Munch, har for nylig i et interview med det tyske Focus indrømmet at han foretog livsfarlige eksperimenter på jødiske fanger i lejren før de blev sendt i gaskamrene.
Wiesenthal-centret ønsker ham nu retsforfulgt. Læs mere her.

Svensk politi gør stor nazi-fangst
Sveriges hemmelige politi, Säpo, har ved en lynaktion mod to mænd i Helsingborg beslaglagt nyproducerede propagandafilm for det gamle nazi-Tyskland og koncertoptagelser med såkaldt hvid-magt-musik. De to mænd har solgt film og CD-plader med racistisk musik i stort omfang både i Sverige og i udlandet. Ved aktionen blev der beslaglagt 60 såkaldte masterbånd og råmateriale til videofilm. Det får justitsmyndighederne til at mistænke de to mænd for selv at have produceret film.

7/10 1998

En Dansk Holocaust-ressource får eget domæne
En Dansk Holocaust-ressource vil fremover være at finde på adressen http://holocaust-info.dk.
- Forvent store forandringer på denne side fremover!

16/9 1998

Artikel af Hanne Foighel fra Politiken om en ny bog om "Zions Vises Protokoller"
Artikel om det berygtede falskneri "Zions Vises Protokoller", som en tidligere israelsk højesteretsdommer netop har udgivet en ny bog om.
Læs artiklen her.

Kronik af Stig Hornshøj-Møller fra Fyens Stiftstidende om hvordan Jehovas Vidner klarede sig igennem Holocaust.
Læs kronikken her.

25/8  1998

Ny kronik af Stig Hornshøj-Møller fra Jyllands-Posten om et dansk center for Holocaust og folkemordsstudier.
Stig Hornshøj-Møller uddyber hvorfor et dansk center for Holocaust og folkemordsstudier er nødvendigt, og hvorfor Danmark vil være et godt sted at placere et sådant. Læs kronikken her.

Dansk Forum har den store censursaks fremme
Martin Kasler, formand for Dansk Forum, har i en længere diskussion på DF's debatforum, lagt et helt utroligt hykleri for dagen. Samtidig med han er ekstremt indigneret over at Hatewath lister hatespeech på nettet, og opfordrer deres sympatisører til at vælge ISP'er der ikke bringer hatespeech, fordi han mener dette kvæler afvigende synspunkter, har har ingen problemer med at fjerne indlæg fra deres eget debatforum, når de ikke lige passer til hans smag.  Læs mere her

26/7 1998

Arkæologiske udgravninger i Belzec
Området hvor dødslejren Belzec tidligere lå, er for øjeblikket genstand for omfattende arkæologiske udgravninger, hvor man bl.a. har fundet 33 hidtil ukendte massegrave, der indikerer at antallet af myrdede muligvis er endnu højere end de 600,000 som man hidtil har vidst blev gasset ihjel i denne lejr. Klik her for at få yderligere informationer om udgravningerne.

Jürgen Graf idømt fængselsstraf
Den schweiziske Holocaustbenægter Jürgen Graf er ved retten i Baden, Schweiz blevet idømt 15 måneders fængsel samt en bøde på 5,500$ for at overtræde den schweizisk racismeparagraf. Hans forlægger Gerhard Förster, tidligere officer under nazismen, blev idømt 1 års fængsel samt en tilsvarende bøde. Jürgen Graf har tidligere holdt en tale i Danmark i forbindelse med stiftelsen af det Holocaust-benægtende "Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning"

4/4 1998

Christian Lindtner
Tidligere Professor i indisk filologi, Christian Lindtner, har fået bragt endnu et indlæg i Berlingske Tidende, denne gang et læserbrev med titlen: Encyklopædi Lyver. Deri postulerer Lindtner, at kremering af ca. 1 mio. lig i Auschwitz ikke var fysisk muligt.Lindtner har tidligere fået bragt et længere essay i Berlingske, hvilket redaktionen beklager dybt - for yderligee uddybning se artiklen: Jøder raser over artikel  fra JP 25/3.

Riga, Letland
Den historiske jødiske synagoge i Riga er blevet brændt ned af unge nazi-sympasisører. Det er 2. gang dette sker indenfor 3 år - første gang var i 1995.
Under krigen indebrændte nazistene og lettiske medløbere op imod 50 jødiske mænd, kvinder og børn i denne synagoge.
I Letland dræbte nazistiserne, primært de såkaldte Einsatzgrupper, ca. 70,000 jøder ud af en jødisk befolkning på 95,000.
Kilde: Middagsradioavisen 3/4 1998

Maurice Papon, Frankrig
Den 89-årige Maurice Papon blev d. 1/1 idømt 10 års fængsel for medvirken ved deportation af 1500 franske jøder til Auschwitz under Vischy-regeringen. Papon er den højsstående embedsmand, der nogensinde er blevet dømt for deportation i Frankrig.
Papon benægter ikke at han deporterede disse jøder, eller at de omkom i gaskamrene, men forsvarer sig med at han blot parerede ordre og ikke vidste hvilken skæbne, der ventede de deporterede jøder.
75,000 franske jøder omkom i de nazistiske udryddelseslejre.
Kilde: TV-Avisen og TV2 Nyhederne 1/1 1998.

18/3 1998

Institue for Historical Review åbner www-site
Benægter-instituttet IHR har nui fået deres eget ww-site på adressen: http://www.ihr.org/. Sitet er identisk med Greg Ravens gamle site (http://www.kaiwan.com/~ihrgreg/), og er sandsynligvis præcis det samme, blot på en ny adresse.

18/2 1998

David Cole
Den kendte revisionist af jødisk oprindelse, David Cole, har for nogen tid siden trukket sig ud af bevægelsen og har nu også totalt afsværget sine tidligere overbevisninger. Dette sker efter at han har er blevet truet (de tilbød betaling for informationer, der kunne føre til at bevægelsen fandt ud af hvor han boede), af den yderligtgående jødiske organisation Jewish Defence League (for Cole's brev "A retraction of denial" klik her).
Om Coles tilbagetrækning af sine påstande er oprigtig eller blot et produkt af JDL's slet skjulte trusler , vides ikke - Holocaust-benægterne udlægger naturligvis hændelsen som et udslag af "almen jødisk pression", der har formået at knægte endnu en "revisionistisk videnskabsmand", og det kan da heller ikke udelukkes at det var JDL's trusler, der gjorde udslaget.
Ikke desto mindre er det sikkert, at Cole distancerede sig kraftigt fra bevægelsen allerede længe før JDLs trusler kom på banen, idet han gik stik imod den vedtagne benægter-dogmatik, da han udtalte at gasninger havde fundet sted i lejren Natzweiler-Stutthof. Dette var ikke noget bevægelsens "grand old man" franskmanden Robert Faurisson kunne acceptere, og han beskyldte naturligvis Cole for alt lige fra at være en agent plantet af ADL til det der var værre.
For yderligere information om den problematik i Coles egne ord henvises til korrepondancen (eller mere generelt Cole's Shofar-entry på Nizkor) mellem Nizkor's Jamie McCarthy og David Cole.
Coles største "bedrift" bestod i at gøre fremstille en video, der påviste at gaskammeret i lejren Auschwitz I, var en rekonstruktion opført efter krigen, noget der er alment kendt blandt alle der har beskæftiget sig blot lidt med emnet.
Videoen blev betalt af Bradley Smith (direktør for Comittee for Open Debate On the Holocaust - CODOH) - en person som Cole også tager kraftig afstand fra i korrespondancen nævnt ovenfor.

Jeg finder JDLs slet skjulte trusler mod Cole yderst beklagelige - specielt da det, efter min mening, er overordentligt sandsynligt at Cole's retraction er oprigtigt ment, og det er utrolig kontraproduktivt af JDL at true denne indrømmelse ud af Cole.
Det er dog vigtigt bemærke at JDL er en yderliggående højreorienteret, anti-arabisk organisation. - bevægelsen er listet på HateWatch's liste over anti-arabiske sites (bemærk forresten hvis site der er listet umiddelbart ovenover...), andre anti-racistiske bevægelser såsom ADL og The Wiesenthal Center tager også afstand til JDL og deres metoder.

David Irving - Focal Point Publishing Online
Den prominente Holocaust-benægter David Irvings forlag Focal Point Publications har fået sig et www-site på adressen http://www.fpp.co.uk/. David Irving blev er kendt som ultra-højreorienteret og udtalt Hitler-sympatisør. Irving blev "overbevist" benægter, da han i forbindelse med at skulle vidne i den såkaldte Zundel-sag i 1988 i Canda, læste "Leuchter-rapportten", der søgte at påvise at gasning i Auschwitz og Majdanek ikke skulle have fundet sted (for at se Leuchter-rapporten på The Zundelsite, klik her. For en grundig tilbagevisning af de latterlige påstande fremsat deri, klik her).
Irving er ikke uddannet historiker, men har igennem længere tid besæftigtet sig med WW2, og har en stor viden om området.
Som man kunne forvente indeholder siden primært en masse information om Irvings "martyrium" pga.de frygteligt jøders forsøg på at knægte hans ret til at komme med sin version af "sandheden".
For mere information om Irving, hans meninger, andres meninger om ham m.m. henvises til hans Nizkor's Shofar-entry.